probin Nieuws

 

NIEUW: probin in Amersfoort en Soest:

Tot de probingroep toegetreden: probin in Amersfoort en in Soest.

In Soest aan de Nijverheidsweg 11 komt naast de PROVAK nu ook een probin. Terwijl Van de Pol Hout en Bouwmaterialen in Amersfoort aan de Kosmonaut 22 een voor Nederland uniek concept presenteert: ‘De alles via één balieformule’. JanDirk van de Pol is de architect van dit concept.

Waarom probin?
Voor JanDirk van de Pol geldt dat hij 3 jaar geleden naast de zaak in Kootwijkerbroek koos voor een nevenvestiging in Amersfoort. De keuze voor probin was voor JanDirk Van de Pol en Cor Ceelen een doordachte keuze. Beiden zijn enorm gecharmeerd van de krachtige marketing. Ook de nadrukkelijke aanwezigheid van probin op landelijke en regionale beurzen spreekt zeer tot de verbeelding. Als verdere voordelen noemen zij: de A-merken en ook de grote voorraden in de magazijnen in Zwolle, waar alle vestigingen direct over kunnen beschikken. Tools die helpen om hun bedrijfsfilosofie naar bouw en industrie en naar de ZZPer optimaal invulling te geven.

Partners
Cor Ceelen: “De bouw is gebaat met partners die hen kennis en oplossingen bieden bij een snelle en hoogwaardige uitvoering. Die meedenken in een efficiënte procesproces. Wij doen dat vanuit een sterke persoonlijke benadering en weten ons gesteund door een enorm magazijn in Zwolle. 80% van onze omzet komt direct uit de magazijnen in Zwolle. In samenspel met de probin -collega’s doen wij er alles aan om op elke vraag een passend antwoord te bieden. Als laatste mogen we de ver doorgevoerde automatisering van Transferro / probin niet vergeten”, aldus Ceelen.

Maatpak
“probin is als een maatpak voor ons en voor onze klanten”,zegt JanDirk van de Pol. “De voorraden in Zwolle zijn groot genoeg om te voldoen aan de hoge eisen die grote bedrijven stellen. Maar wij richten onze focus hoofdzakelijk op het midden- en kleinbedrijf. Daar waar kennis een meerwaarde is en persoonlijk contact als belangrijk wordt ervaren. Wij verkopen niet snel ‘nee’ aan onze klanten. Maar doen er alles aan om invulling te geven aan hun wensen. Wij kunnen snel en flexibel schakelen. probin helpt ons daarbij”.

Toekomst
Zowel JanDirk van de Pol als Cor Ceelen denken onder de probin vlag verder te kunnen groeien. “Door probin krijgen we een landelijke dekking. probin is een gevestigde naam binnen bouw en industrie. Als PROBIN verwachten we daar aan bij te dragen”, besluiten Van de Pol en Ceelen.